Udlejning af trailer

REGLER VED LÅN AF FORENINGENS TRAILER!

• Der må ikke læsses mere end 350 kg på traileren
  • Traileren hører til på sin plads på kompostpladsen.
  • For at låne traileren skal du booke tid ved at skrive dig i bogen. Lamineret opslag samt bog er ophængt på kompostpladsen.
  • Registreringsattesten er lamineret og vil ligge sammen med bogen. Når man låner traileren, skal attesten medbringes under brug.
  • Trailer bliver ikke låst fast til noget, da den er i aflåst indelukke (kompostpladsen)
  • Husk altid at se efter om lyset virker, og om der er eventuelle skader, inden du bruger traileren.
  • Hvis der er skader inden start, skal du selv rette henvendelse til den sidst registrerede låner
  • Bookning af tid medfører, at du som låner accepterer en selvrisiko ved skader på 2500,- kr.
  • Ved eventuelle skader, skal du selv booke en ny tid og få skaden repareret for egen regning.
  • Traileren kan kun lånes i dagtimerne, - enten formiddag eller eftermiddag, og skal stilles på plads umiddelbart efter brug.
  • Føreren af bilen er selv ansvarlig ved eventuelle uheld mv, og i forhold til at have tilladelse og forsikring der dækker ved lejlighedsvis kørsel med trailer.

Haveforeningen Søholm, maj 2014